Ontology koers verwachting 2023

8 februari 2023
|
1033
ontology koers

Het jaar 2021/2022 was een heel mooi jaar voor crypto. In deze tijd hebben verschillende cryptocurrency grote koerswijzigingen meegemaakt, wat gezorgd heeft voor meer waarde in de gehele markt. Ook zijn er enorm veel nieuwe cryptocurrency munten bijgekomen en zijn sommige hiervan zelfs in het nieuws geweest. Kortom, crypto werd steeds groter en groter, totdat het gedeeltelijk in elkaar stortte. De oorzaak? Onder andere vroegere investeerders, die begonnen met het uitcashen van bepaalde munten. Daarnaast ontstonden er veel illegale of louche activiteiten in de crypto wereld, die natuurlijk ook niet echt de naam ten goede deden. Het resultaat? Een flinke crash in waarde van verschillende cryptocurrency en daarmee een flinke impact op de gehele markt. Sommige van deze munten hebben in een korte tijd veel indruk achtergelaten en een daarvan is Ontology.

Wat is Ontology?

Ontology is een nieuwe en openbare blockchain technologie die ontworpen werd om bedrijven te helpen met het integreren van blockchaintechnologie in hun bedrijf. De meeste bedrijven hebben weinig kennis van blockchain en de technologie eromheen. Ontology biedt hierbij een helpende hand en biedt hulp met het vertalen van deze kennis en het integreren ervan in een systeem.

Hoe werkt Ontology?

Net zoals Ethereum biedt ook Ontology ondersteuning van gedecentraliseerde apps. Het Ontology platform kent twee verschillende coins: de Ontology coin (ONT) en het Ontology Gas-token (ONG). Beide werden in 2018 uitgebracht toen MainNet werd gelanceerd. De crypto wordt zeer breed geaccepteerd en dat heeft onder andere te maken met het feit dat ieder bedrijf het kan gebruiken. Ontology werkt namelijk niet met maar een blockchain, maar in plaats daarvan kunnen gebruikers zelf bepalen hoe en met wie gegevens worden gedeeld via de blockchain.

Gebruik Ontology als een betrouwbare omgeving

Het platform beschikt over een uniek consensusmechanisme genaamd ‘VBFT’. Dit is simpelweg een manier waarop een blockchain transacties bevestigt en verifieert zonder hiervoor gebruik te maken van externe partijen. Hierdoor ontstaat er alsware een vertrouwensomgeving. Het VBFT mechanisme bestaat uit een combinatie van drie verschillende consensusmodellen: Proof of Stake-consensus, Byzantine Fault Tolerant (BFT) en Verifiable Random Function (VRF). Door dit kenmerk kan deze cryptocurrency duizenden transacties per seconde uitvoeren en is het daardoor zeer geschikt om te gebruiken.

Ontology koers

Waarom zou je Ontology gebruiken?

Heel simpel, het is makkelijk te gebruiken en je kunt er makkelijk dingen in implementeren zonder hiervoor grote wijzigingen te hoeven doen. Daardoor is Ontology geschikt voor allerlei verschillende soorten bedrijven en sectoren en dus niet alleen voor financiële transacties, maar ook voor uitwisseling van gegevens etc. Het belangrijkste aan deze crypto is dat het zorgt voor veiligere, snellere en goedkopere transacties.

Wat zijn de voordelen van deze crypto?

Ontology maakt het mogelijk om gegevens en geld uit te wisselen zonder dat hier een externe partij voor nodig is. Transacties worden beveiligd via een uniek VBFT-consensusmechanisme. Dit zorgt dan ook voor een eindeloos potentieel en hierdoor kan het Ontology platform gebruikt worden ter ondersteuning van team of professionals. Ook hebben de ontwikkelaars van het platform, Onchain, gezorgd voor de enorme groei van NEO-blockchain.

Gerelateerd nieuws:  Bitcoin afgelopen jaren en voorspelling 2023

Hoe zit het met de koers ?

In de introductie van deze blog hebben we het al aangegeven, crypto is op dit moment niet op zijn beste plek. Hierdoor is de koers crypto zoals Ontology op dit moment ook niet op de beste plek. Echter door de sterke technologie en backing van zowel de community als de professionele cryptowereld, verwachten analisten dat de munt weer flink zal gaan stijgen. Wanneer dit gebeurt? Dat is niet met zekerheid te zeggen. Er wordt verwacht dat dit zal gebeuren tijdens de volgende bull run, maar ook een precieze datum of tijdsperiode daarvoor ontbreekt.

Ben je benieuwd naar andere crypto munten en de verwachte koers? Check dan de verwachting van NULS en of de Bitcoin de bodem nadert!

Koersverwachtingen van andere crypto munten

Naast de koersverwachting van icon, hebben wij ook blogs geschreven over de koersverwachting van andere cryptomunten. Hieronder hebben wij een klein overzicht hiervan gegeven.

Meer in deze categorie

Hoe organiseer je je investeringen in de wisselvallige wereld van bitcoin

|

Wat kan de Bitcoin halving betekenen voor de koerswaarde?

|

De geschiedenis van cryptocurrency

|
,

Verwachting Bitcoin koers in 2024

|
© Copyright Crypto Investeren 2024
hello world!