Neo koers verwachting

11 augustus 2023
|
1169
koers verwachting neo

Blockchain, crypto en Bitcoin het is voor veel mensen nog steeds een onbekende en ietwat schimmige wereld. De afgelopen jaren is alles betreffende crypto veel in het nieuws geweest en is hier heel veel tijd aan besteed. Helaas was dit maar van korte duur, want na een heuse crypto- boom zitten we nu in een fase waarin de waarde van crypto enorm is afgenomen. Niet alleen van bepaalde munten, maar van de gehele cryptomarkt. Hierdoor heerst er veel onzekerheid binnen de wereld van crypto en dus ook binnen de koers van Neo en de verwachting van Neo. Neo is in het verleden flink in koers gestegen. Anno 2023, is deze koers echter weer flink gezakt en de verwachting is ook dat dit nog een tijdje zo zal blijven. Wil je weten waardoor dit komt of hoe dit is ontstaan? Lees dan deze blog!

Blockchain en China

De Neo blockchain is vergelijkbaar met Ethereum blockchain en andere vooruitstrevende projecten. Hoewel er veel vergelijking tussen deze blockchains aanwezig is, zijn er ook een aantal opmerkelijke verschillen. Ten eerste is Neo van Chinese makelij en dit roept voor sommige mensen meteen al vraagtekens op, mede op het gebied van privacy. In het verleden is het namelijk al vaker duidelijk geworden dat ze in het communistische oosten niet staan te popelen voor decentralisatie. Ook de regie van Mao heeft hier invloed op en zorgt ervoor dat het internet voor gebruikers geheel afgeschermd is en blijft.

Wat is Neo blockchain?

Neo is een cryptocurrency die in 2014 gelanceerd is door twee Chinese ontwikkelaars. De munt verwierf vooral naamsbekendheid door de gigantische prijsstijgingen die gebeurde in de bull run van 2017. Het project was sindsdien wat minder populair geworden, maar in de bull run van 2021 kwam hier weer verschil in en begon de cryptocurrency weer hard te stijgen. NEO werkt net als Ethereum met smart contracts, waardoor NEO ook wel “de Chinese Ethereum” wordt genoemd. Ook werkt het Neo netwerk met een tweede cryptocurrency samen genaamd : GAS. Deze cryptocurrency wordt gebruikt om transacties te kunnen uitvoeren op het netwerk. Je kunt ook GAS verdienen en dit doe je door je NEO te bewaren in officiële wallets.

Hoe zit het met de Neo koers in 2023?

Zoals eerdere gezegd is de koers van Neo enorm toegenomen in de periode 2021/2022, maar lang heeft deze koerstoename niet geduurd. Tegenwoordig is de Neo crypto koers namelijk weer enorm afgenomen en is de waarde van de munt nog maar een fractie van het toppunt. Er zijn verschillende verwachtingen voor de Neo crypto koers en er zijn vel mensen die geloven dat de crypto in het komende jaar weer flink gaat stijgen. De afgelopen tijd is er weer meer nieuwe over deze neo crypto en daardoor is er sinds januari 2023 weer een lichte stijging te zien. Echter valt deze stijging in het niet ten opzichte van vorige stijgingen. Ook is het onmogelijk om een neo koers verwachting in 2023 te geven.

Meer Neo crypto nieuws

Op het moment van schrijven, januari 2023, is er nog niet veel nieuws omtrent NEO. Hoewel de crypto markt weer enigszins in een lift zit, is er nog geen zekerheid over of dit van korte of lange duur is. Ook liggen veel ontwikkelingen stil, waardoor het redelijk moeilijk is om te voorspellen wat dit met de koers van Neo kan doen. Bij grote nieuwsaankondigingen kan de koers namelijk snel positief veranderen en daarmee drastisch de munt in waarde te laten stijgen. Heb jij veel geld geïnvesteerd in Neo? Dan raden wij aan om nieuws over ontwikkelingen en aankondigingen van deze munt goed in de gaten te houden. Zo weet je zeker dat je niks gaat missen en zal je op tijd geïnformeerd zijn het laatste Neo crypto nieuws.

Gerelateerd nieuws:  HOLO koers verwachting 2023

Meer in deze categorie

Wat kan de Bitcoin halving betekenen voor de koerswaarde?

|

Ontology koers verwachting 2023

|
,

Nadert Bitcoin de bodem?

|
,

Wat is Crypto staking?: Een handleiding met alles wat jij moet weten over staking van crypto

|
,
© Copyright Crypto Investeren 2024
hello world!