ICON koers verwachting 2023

19 februari 2023
|
1295
icon koers

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten blockchains, deze werken allemaal op een andere manier. Doordat ze allemaal op hun eigen manier werken, kunnen ze vaak niet samenwerken. Hier heeft ICON verandering in gebracht. De ICON heeft er namelijk voor gezorgd dat projecten met verschillende blockchains kunnen samenwerken. Dit is dan ook zeker de reden geweest waarom deze crypto de afgelopen jaren een succes is geworden. Wat de ICON koers verwachting van 2023 is, zullen we toelichten in deze blog!

De achtergrond van de ICON koers

ICON zorgt ervoor dat alle blockchains met elkaar verbonden worden, waardoor er makkelijk gecommuniceerd of samengewerkt kan worden. Hierbij dient de hoofdblockchain van ICON als tussenpersoon. De mogelijkheden die ICON doet bieden, kan handig zijn voor de gezondheidszorg, overheidsinstanties en de bankenwereld. Voor de ICON koers is het belangrijk dat er steeds meer bedrijven overstappen op de blokchain, zo kan namelijk ICON een steeds grotere verbindende factor spelen. Dit heeft natuurlijk ook weer invloed op de koers van ICON.

icon koers

De koers van ICON tot nu

In september 2017 werd er bij de token sale van ICON bijna $43 miljoen opgehaald. Beleggers betaalden toen $0,118 per ICON coin. De waarde van een coin is de afgelopen jaren flink gestegen, want de actuele waarde van ICON is (op 19-02-2023) $0.246890. Direct na de lancering van ICON is de koers enorm gestegen, waarna weer een daling heeft plaatsgevonden. Pas in 2021 kwam weer de eerste grote stijging die te zien was in de bull markt. Momenteel staat deze crypto op de 187e plaats van de grootste crypto projecten.

De ICON koers verwachting

De ICON koers is erg lastig om op de korte termijn te voorspellen. Deze verwachting is namelijk afhankelijk van meerdere factoren, zoals het nieuws en de ontwikkelingen in de crypto markt. Doordat deze crypto afhankelijk is van de verschillende bitcoins, hebben de ontwikkelingen in de huidige cryptomarkt een grote invloed op de koers. Maar door de schaarste van ICON wordt er verwacht dat de waarde van deze crypto zal stijgen. Zo is de verwachting voor 2023 dat de gemiddelde koers van ICON $0.35 zal zijn.

Wanneer je kijkt naar de lange termijn is de kans groot dat de koers van ICON zal blijven stijgen. Dit komt voornamelijk door de verwachting dat de cryptomarkt de komende jaren blijft groeien. Hierdoor zal ook de vraag om samenwerking te realiseren tussen de blockchains blijven toenemen. Zo wordt er verwacht dat de gemiddelde waarde van een ICON coin in 2030 $3.51 zal zijn.

Ben jij erover aan het nadenken om te investeren in crypto? Wij geven je tips in deze blog!
Wil je weten wat de verwachting is van andere coins? Check dan de koersverwachting van HOLO. Heb je ook NULS in je portfolio? Dan zie je de koersverwachting van NULS hier.

Koersverwachtingen van andere crypto munten

Naast de koersverwachting van icon, hebben wij ook blogs geschreven over de koersverwachting van andere cryptomunten. Hieronder hebben wij een klein overzicht hiervan gegeven.

Gerelateerd nieuws:  Wat is het verschil tussen aandelen en cryptomunten?

Meer in deze categorie

Hoe organiseer je je investeringen in de wisselvallige wereld van bitcoin

|

De geschiedenis van cryptocurrency

|
,

Verwachting Bitcoin koers in 2024

|

HOLO koers verwachting 2023

|
© Copyright Crypto Investeren 2024
hello world!