HOLO koers verwachting 2023

28 februari 2023
|
1381
holo koers verwachting 2023

2021 en 2022 staat bij de meeste cryptofanaten nog wel in het hoofd gschreven. In deze periode kwam er na een maandenlange koers toename, plotseling een einde aan de stijging en namen koersen enorm snel af. De oorzaak hiervan was de gierigheid van de vroege investeerders, het uitcashen van enorme bedragen en de daling van vertrouwen in crypto. Hierdoor daalde de totale waarde van de cryptomarkt snel en aanzienlijk. Hierdoor kwam de markt in een flinke crash wat zorgde voor een flinke waardedaling in de gehele markt en alle cryptomunten. Hoewel van een aantal munten niks meer over is, zijn er ook nog munten waar nog steeds veel vertrouwen in is. Een van deze munten is HOLO, een platform voor gedecentraliseerde applicaties die niet op een centrale server staan opgeslagen, maar in plaats daarvan zijn verspreid over het gehele netwerk.

Wat is HOLO?

HOLO is een platform voor verdeelde applicaties. Dit houdt in dat het platform ruimte biedt voor decentrale applicaties die men niet op een centrale serve opslaat. In plaats daarvan wordt verdeeld door gebruik te maken van zogenaamde nodes, die weer verdeeld worden over meerdere deelnemers binnen het netwerk. Net zoals andere cryptomunten werkt ook HOLO met de blockchain. Wanneer er akkoord aan een node is gegeven zal de transactie worden goedgekeurd.

Wat is het verschil tussen HOLO en ander crypto?

Bij crypto als Bitcoin en Ethereum wordt er gewerkt met een Proof of stake principe. Dit houdt in dat bij iedere stap van de transactie meerdere mensen/computers worden betrokken. In ruil hiervoor ontvangen zij een klein percentage van de totale transactie. Echter, doordat de transactie over veel verschillende kanalen gaat, zal dit veel meer partijen betrekken en kan dit dus meer stroom kosten. Het gevolg hiervan is dat er meer energie nodig is om een transactie te kunnen maken. Bij HOLO is dit niet het geval. In plaats daarvan is de rekenkracht en power over de gebruikers eerlijk verdeeld en zorgt dit ervoor dat ieder netwerk zonder veel impact te hebben kan meedoen.

Wat doet de holo koers nu?

Momenteel schommelt de waarde van HOLO tussen de 0.002 en 0.003. Hoewel het hoogtepunt van de munt 10x zo hoog was, is er vooralsnog geen reden tot paniek. De startprijs van de munt was namelijk maar 0,00015 per HOLO coin en als je dit met de huidige prijs vergelijkt, is dit wel een 10 tot 20X de oorspronkelijke waarde. Kortom, geen reden voor paniek en zeker niet als je kijkt naar de handige use case van HOLO en wat voor verschil het kan brengen!

HOLO koers verwachting 2023

Wat is de holo koers verwachting in 2023?

Het is lastig om een exacte koers voor HOLO in 2023 te kunnen voorspellen. Factoren kunnen zowel op korte- als de lange termijn veel impact hebben, een exacte koers verwachting is daarom moeilijk te bepalen. Wel is bekend dat HOLO werkt met de beste programmeurs en software engineers. Zij zorgen samen voor het bestaan, onderhoud en doorontwikkeling van de holo chain. Eventuele prijsstijgingen of dalingen zijn volledig afhankelijk van wat de rest van de markt gaat doen. Krijgt de markt veel positief nieuws? Dan gaan we richting een bull market, maar krijgt de markt juist veel negatief nieuws? Dan gaan we richting een Bear market. Kortom, we kunnen geen precieze indicatie hiervan geven, wel kunnen we stellen dat ondanks alles HOLO nog steeds een zeer grote community met aanhangers heeft. Dit zal dus ook invloed hebben bij een bull market en de bijbehorende holo koers verwachting.

Gerelateerd nieuws:  Wat bepaald de waarde van een cryptomunt?

Holo koers verwachting in toekomst

Binnen HOLO kunnen veel Dapps worden gemaakt, waaronder platformen voor social media. Er zijn nu al verschillende socialmediaplatformen en volledige supplychain management in ontwikkeling binnen HOLO. Verder is Holochain geschreven in de programmeertaal GO. Dit lijkt veel op C en is een programmeertaal die veel door programmeurs wordt gebruikt. De taal heeft ook veel weg van LISP en Javascript. Beide zijn weer programmeertalen die graag en veel gebruikt worden voor het creëren van applicaties en programma's, ofwel ze vallen beide goed in de smaak. Bij een oplaaiing van de crypto markt, kan dit positieve effecten hebben op de HOLO koers verwachting en zorgen voor flinke stijgingen.

Conclusie: kopen of niet?

HOLO chain is een bekende en redelijk grote blockchain die de afgelopen jaren veel bekendheid heeft gekregen. Doordat HOLO chain bekend staat als een gerenommeerd crypto project met veel steun vanuit zowel de financiële als technische wereld. Hierdoor kan het gezien worden als een waardevol project. Daarom raden wij aan om geld in HOLO te investeren, mits je dit natuurlijk kan missen. Zelfs met een hoge HOLO koers verwachting en veel steun vanuit de community, kan het fout gaan. En ook daar moet je op zijn voorbereid!

Heb je meer munten in je portfolio? Check dan de verwachting van de koers van ICON en Ontology.

Meer in deze categorie

Hoe organiseer je je investeringen in de wisselvallige wereld van bitcoin

|

De geschiedenis van cryptocurrency

|
,

Verwachting Bitcoin koers in 2024

|

ICON koers verwachting 2023

|
© Copyright Crypto Investeren 2024
hello world!